Aquest estiu oferim dues setmanes temàtiques en anglès.

Cada setmana tractarem un tema diferent:

 

Around the world  (Altres cultures: inuit, maasai, …)

Animals (curiositats del món animal)

Under the Sea (curiositats del mon submarí)

School of Magic

 

   QUAN? Del 26 al 30 de juny i del 3 al 7 de juliol (de dll. a dv.)

   PER QUI? Nens i nenes de 3 a 11 anys (dividits en diferents grups per edat)

   QUÈ FAREM? Farem tota mena d’activitats divertides i didàctiques perquè     aprenguin un munt de coses interessants.

Només hem passat tres anys al local del Barri Nou, però ha arribat l’hora de traslladar-nos.

Marxem a l’antiga seu de Meeting, al carrer de les Rodes, on disposarem d’un local més gran per fer les classes.

Aprofitarem per fer-hi reformes per millorar les instal·lacions i de mica en mica anar adequant-ho tot a les nostres necessitats.

Aviat us ho podrem ensenyar!

 

 

Imagine School tenim molt present tot el referent a la pandèmia COVID-19, i per això intentem prendre totes les mesures possibles per evitar-ne la propagació.

Aquest curs 2020-21 l’hem preparat amb les següents mesures:

* Decalatge horari per evitar aglomeracions de grups a l’entrada / sortida dels grups.

* Termometres digitals per prendre la temperatura a tots els nens a l’entrada al centre.

* Dispensadors d’hidrogel sanitari, productes per la neteja i desinfecció de les instal·lacions, papereres preparades, …

* Canvi de mobiliari per adequació de les aules a les distàncies entre alumnes. La compra de les noves taules portàtils ens permetran prescindir de les taules i guanyar espai a les aules.

* Compra de purificadors amb filtres HEPA per millorar la qualitat de l’aire a les classes i disminuir la presència d’aerosols i per tant, reduir la possibilitat de contagi.

* Adequació de les nostres guies i materials per permetre fer les classes sense el contacte físic amb les coses emprades a classe i adequació de tot plegat en cas de confinament.

* Possibilitat de fer classes mixtes o online.

 

 

 

Les noves taules portàtils 

Des d’Imagine School tenim  consciència que tots ens podríem trobar en una situació d’emergència sanitària i que és molt important saber com actuar.

Hem parlat amb Protecció Civil i hem organitzat un taller teòric-pràctic de primera actuació: posicions de seguretat, maniobres de reanimació RCP,  obstrucció via aèria…i resolució de dubtes.

Serà el dissabte dia 25 de gener a les 4 de la tarda a Cardona.  És obert a tothom, però el lloc concret està per determinar, en funció de les persones interessades, així que si voleu venir, ens ho hauríeu de dir uns dies abans, per saber quants serem i tenir-ho en compte per les places i buscar el lloc adient per fer-ho.

Vindran a impartir-ho Marta Castillo, pediatra del CAP Cardona, Francisco Ruiz, president de la Creu Roja de Cardona i tècnic de SEM i Manolo Roca, coordinador d’emergència i voluntari de la Creu Roja.

Esperem veure’ns llavors i poder-ne aprendre tots plegats.

Hem arribat a un acord de col·laboració amb HES Idiomes i podrem oferir els seus programes.

Aquests inclouen colònies d’estiu en anglès per nens  (a Andorra), estades a diversos països de parla anglesa (en residència o en família), campaments d’aventura i temàtics a Irlanda, Regne Unit, Estats Units, Canadà, etc. 

També hi ha la possibilitat de fer anys escolars, estades per adults (incloent-hi estades a casa el professor), treball a l’estranger, etc.

Encara que sembli que estem de vacances, nosaltres seguim treballant per millorar el nostre mètode d’ensenyament de l’anglès. I per això, seguim incorporant formes de gamificar l’aprenetatge per fer-lo més motivador i aconseguir millors resultats.

Aquest any incorporarem vàries novetats entre els que en volem destacar Pickers, Desk Toys i Classcaft.

Aquest últim, Classcraft, és del que us volem parlar una mica. Desenvolupat als EEUU, està fent-se servir a centenars d’escoles pioneres amb la gamificació amb uns resultats espectaculars.

Millora l’aprenentatge, la relació entre companys i el comportament alhora i fa que els alumnes tinguin ganes de venir a classe i seguir aprenent.

Més endavant us en farem una explicació a l’escola, seguiu atents!

Ja ha arribat el final de curs 2018-19

i

ho hem celebrat amb màgia!

El dissabte 15 de juny, als Catòlics de Cardona hem fet

un espectacle de
màgia en anglès

a càrrec del mag

Albert Llorens

Moltes gràcies a tots els que heu vingut a veure’l.

Per saber més del mag:

               albertllorens.net

LOCALITZACIÓ DEL TEATRE

Teatre

Els nostres centres es preparen …

 

  Halloween s’acosta …

 

Les nostres aules de Solsona ja comencen a tenir una nova imatge.

Encara falten coses però ja va canviant l’aspecte.

 

Imagine us dona també l’opció de millorar el vostre aprenentatge d’anglès d’una manera entretinguda. Al centre hi podeu trobar més d’un centenar de llibres, de diferents nivells de dificultat i temàtica,  en edició completa original. Es tracta, en la majoria de casos, de novel·les  en llengua anglesa, tot i que també hi podreu trobar còmics, contes, etc. Si us interessa llegir-vos-en un, ho podeu notificar als nostres professors i agafar-lo en préstec durant un període d’un mes.

D’igual manera, teniu a la vostra disposició una sèrie de pel·lícules que podreu veure tant en castellà com en anglès, amb l’opció d’incorporar-hi subtítols si us sentiu més còmodes o si preferiu no perdre cap detall de la història.

Si voleu rebre el llistat dels títols disponibles, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

 Ja tenim local!

 

 

 

Aquest pròxim curs 2018-19 ja tindrem local propi.

Ens podeu trobar al Barri Nou, concretament a la carretera del Miracle, 51.

Prioritats

Un vídeo per fer-nos pensar una mica.