Imagine school of English oferim classes d’anglès per nens a partir de l’any, joves i adults (incloses empreses). Tenim dos centres i fem classes també com a extraescolars a diverses escoles de la Catalunya Central.

Ens agrada molt ensenyar, i volem sumar l’experiència que tenim a una gran il·lusió, per tal d’oferir-vos unes classes dinàmiques i engrescadores per cada grup i nivell.

Innovem amb les noves tecnologies, i hem creat jocs i materials propis junt amb molts d’altres d’importats, cançons, etc., per tal que els alumnes gaudeixin de les classes i en puguin treure el màxim profit.

Els grups són reduïts, i això ens permet poder-ne fer un bon seguiment. Fem proves orals per avaluar els més petits i proves orals i escrites en nens més grans i joves.

Fem també cursos bonificats, classes de conversa i classes de preparació pels exàmens de Cambridge.

Els nens i adolescents s’ubiquen als nostres grups en funció de la seva edat i del nivell, tots els alumnes interessats a partir del cicle mitjà, faran una prova oral i una d’escrita per orientar-nos sobre el grup més adient per cadascú.

Babies

Els primers anys de vida són crítics per l’aprenentatge d’idiomes, i l’entusiasme dels més petits  fa que les classes siguin una gran experiència per ells, pels professors i pels pares.

Els nens viuen el seu primer contacte amb l’anglès de la mà dels nostres personatges, la Mimi i el Ringo. Treballem amb jocs de falda, cançons i rimes tradicionals del món anglosaxó, i hem creat un conjunt de materials propis que tenen cançons associades.

Volem que els més petits visquin l’anglès com una experiència divertida i que sense  adonar-se’n es vagin acostumant als sons de la llengua. Les classes són íntegrament en anglès, i es fan a la mateixa escola (45’ de durada) o a la llar d’infants (30’).  A les classes al centre, els nens vénen acompanyats d’un adult de confiança, que està a l’aula amb ells.

Els nostres personatges:

RINGO I MIMI

 

Són els nostres ninos per fer més activitats a l’escola amb els més petits.

 

 

 

Infantil

Combinem l’aprenentatge i diversió perquè creiem que el fet que vagin lligades és molt positiu per tal d’obtenir uns bons resultats.

Fem servir els llibres de Greenman de Cambridge com a base pels cursos i en treballarem els continguts digitals. A més, com que volem potenciar la part oral, treballem amb cançons, jocs imantats propis, materials visuals, jocs importats, etc., per tal de fer classes dinàmiques i engrescadores.

Fem servir també les noves tecnologies a l’aula a través del monitor digital interactiutauletes.

En aquestes edats l’anglès és només oral i les classes íntegrament en aquest idioma. Volem que els nens s’acostumin a sentir l’anglès en context i que siguin capaços d’entendre el significat general del que els estem dient.

Les classes tenen una durada d’una hora setmanal.

Infantil

Primària

La base pels diferents cursos de primària són els llibres de Kid’s box de Cambridge (per alguns grups en els últims cursos de primària s’opta per treballar amb Citizen Z). En tots els casos treballem amb els continguts digitals d’aquests cursos.

Els primers cursos són bàsicament orals i de mica en mica es va incorporant la lectoescriptura, la base de les classes és sempre oral, ja que creiem que és la competència més important per assegurar una bona comunicació.

Treballem amb cançons, amb materials propis i amb jocs d’importació que ens permeten reforçar vocabulari, estructures gramaticals o facilitar la conversa. Fem servir també les noves tecnologies a l’aula a través del monitor digital interactiu i tauletes.

De manera opcional. els nens tenen a la seva disposició una plataforma on poder fer deures en línia per poder reforçar el que treballem a l’aula.

Els nens que ho desitgin poden preparar-se pels exàmens dee Young learners de Cambrige ( StartersMovers o Flyers) o pels de Cambrige for schools (bàsicament KET i PET) en funció del nivell.
Les classes tenen una durada de dues hores setmanals.

 

Secundària

Fem servir els llibres de Citizen Z com a base dels nostres cursos, i els continguts digitals d’aquests però, igual que en els cursos anteriors, treballem amb molts recursos adicionals.

Fem servir les noves tecnologies a l’aula (monitor digital interactiu, tauletes), que ens permeten fer activitats extra de vocabulari o listenings, i materials pensats per potenciar, sobretot, la conversa.

Les classes tenen una durada de dues hores setmanals.

Els joves que ho desitgin poden preparar-se pels exàmens oficials de Cambridge.

Adults i empreses

Ens adaptem a les necessitats de tothom, amb la possibilitat de realitzar classes individuals i personalitzades.

Tenim grups de diferents nivells i classes de conversa.

Fem classes per la fundació Tripartita (cursos bonificats per treballadors).

Visiteu el nostre blog

Amb entrades a temes que us poden interessar, com per exemple:

* Gamificació a l’aula

* Exàmens de Cambridge

* Club de lectura

* Diades especials, curiositats, col·laboracions,…

 

Dona'ns la teva opinió !

Opina