Seguim amb la col·laboració amb la LINCECI (Liga Nacional contra el càncer infantil) i després de la reeixida campanya “Planta tu Lápiz” ara arranca la campanya “”Lléname de Sonrisas” amb unes bosses ecològiques reutilitzables i solidaries en 3 dissenys diferents a un preu de 3 €/bossa.

Amb la compra de les bosses estaràs col·laborant en la lluita contra el càncer infantil.

A més d’ajudar a persones amb càncer que no tenen recursos econòmics hem volgut unir-nos a la campanya de conscienciació #MaresLimpios de l’ONU que vol acabar amb les tones de plàstic que estan contaminant els nostres oceans. Segons l’ONU cada any s’aboquen més de 8 milions de tones de plàstics als mars. També està afectant directament a milers d’espècies d’animals que viuen al mar i es veuen terriblement afectats per la contaminació de plàstic, molts moren atrapats entre la brutícia de l’oceà.

El plàstic forma part del nostre dia a dia, però hem de ser responsables i entendre que està en la nostra mà reduir el consum de plàstics. Si ho aconseguíssim fer tots, poc a poc,  sumaria tones i tones de plàstic al cap de l’any.

 

Si en voleu saber més, les voleu veure, o en voleu demanar, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres o demanar-ho a alguna de les professores.